DANKJEWEL! EEN EXCLUSIEF CADEAU VOOR JOU ALS DONATEUR

Als donateur van het UAF krijg jij 25% korting op het boek ‘Tot op de dag’, de autobiografie van onze directeur Mardjan. Claim hier je korting en spaar ruim 5 euro! Je krijgt alvast het eerste hoofdstuk cadeau.

JA, IK WIL DE EXCLUSIEVE KORTINGSCODE EN HET EERSTE HOOFDSTUK CADEAU

* Deze velden zijn verplicht, zodat wij jou de korting kunnen toesturen. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van de korting en om je op de hoogte te houden van het boek. Lees in ons privacy statement hoe we met jouw gegevens omgaan.

Aangrijpend waargebeurd verhaal

In 1990 vluchtte Mardjan op 26-jarige leeftijd met haar twee kinderen naar Nederland. Hier moest ze helemaal opnieuw beginnen, ook al waren de herinneringen aan de Iraanse gevangenis en het militaire elitekorps van Khomeini vers. Maar ze zette door en met steun van het UAF kon Mardjan eindelijk studeren, wat in Iran geen optie was.

Samen met schrijver en journalist Job Hulsman schreef ze een intiem en hoopgevend boek over volwassenwording, identiteit en een grensoverstijgende liefde. ‘Tot op de dag’ verschijnt op 14 januari 2021 bij ambo|anthos uitgevers.

Leven weer betekenis geven

Met haar boek geeft Mardjan jou een inkijk in haar verhaal. Ze schetst het beeld van een jonge vrouw die een valse start krijgt, maar vastbesloten is om haar leven betekenis te geven. Haar verhaal raakt, maar het doet ook iets veel belangrijkers: het herinnert ons eraan waarom wij als UAF bestaan en waarom jij als donateur zo nodig bent. 

Dankzij jou kunnen we jaarlijks 3.850 mensen zoals Mardjan begeleiden. Bedankt. Als dank voor jouw steun mogen wij jou van ambo|anthos uitgevers 25% korting op ‘Tot op de dag’ aanbieden. Claim snel jouw kortingscode, want hij is slechts geldig van 24 november t/m 24 februari.