WORD DONATEUR EN ONTVANG HET BOEK ‘TOT OP DE DAG’ CADEAU

Studeren was voor Mardjan als vluchteling in Nederland niet vanzelfsprekend. Maar dankzij steun van het UAF ging er een deur voor haar open. Ze schreef een aangrijpend verhaal dat aanzet tot nadenken over een samenleving waarin mensen oog en oor hebben voor het verhaal van de ander. Haar boek heet ‘Tot op de dag’. Mardjan schreef het in haar vrije tijd en verdient er niks aan. Nieuwsgierig naar het verhaal? Word donateur van het UAF en ontvang het boek cadeau.
OPNIEUW BEGINNEN
In 1990 vlucht Mardjan met haar twee kinderen naar Nederland. Met herinneringen aan de Iraanse gevangenis en het militaire elitekorps van Khomeini nog vers in haar geheugen moet ze opnieuw beginnen in een vreemd land. Mardjan is net 26.
VOL OVERGAVE
In Iran mocht Mardjan niet studeren, maar in Nederland lukt het haar toch dankzij steun van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Zo begint Mardjan vol overgave aan een nieuw leven.
AANGRIJPEND WAARGEBEURD VERHAAL
Samen met schrijver en journalist Job Hulsman schreef UAF-directeur Mardjan Seighali een intiem en hoopgevend boek over volwassenwording, identiteit en een grensoverstijgende liefde. Wil jij het verhaal van Mardjan lezen én vluchtelingen op weg helpen? Word nu donateur vanaf 5 euro per maand en ontvang het boek cadeau. Mardjan schreef het boek in haar vrije tijd en verdient er niks aan.

JA, IK WORD DONATEUR EN ONTVANG HET BOEK

* Als donateur van het UAF houden wij je op de hoogte van ons werk via ons kwartaalblad en jaaroverzicht. Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Hoe? Dat lees je in ons privacy statement.

Waarom zou je donateur worden?

Het UAF begeleidt 3.800 vluchtelingen per jaar op weg naar studie en werk, zodat ze mee kunnen doen in onze maatschappij. Dat zijn 3.800 verhalen. Dit verhaal is er één van.

Mardjan: "Aan de hand van wat ik heb meegemaakt, probeer ik over te brengen wat zo velen meemaken en hoe een samenleving daarop kan antwoorden. Ik verdien niks aan dit boek. Wat ik hoop, is dat mijn verhaal een bescheiden bijdrage levert aan de tolerantie in onze samenleving, aan begrip en empathie voor mensen met een vluchtelingachtergrond. Met een enorme gedrevenheid volgen deze nieuwkomers opleidingen en doen ze werkervaring op, zodat ze hier écht mee kunnen doen in onze maatschappij. Net als ikzelf 28 jaar geleden.’"